Legyen Ön is a Hunet Kft partnere!

A Hunet Kft Magyarország talán piacvezető rendszerinformatikai cége, aki kis-és középvállalkozásoknak segít abban, hogy az IT gondjaikra, problémáikra választ találhassanak. Magyarországon kevés olyan informatikai szakértő van, aki képes lenne rendkívül hatékonyan rendszereket üzemeltetni – viszont annál is több található a profi cégek között.

Mindig legyünk készek!

Mindig legyünk készek arra, hogy megfelelő szakembert keressünk abban az esetben, ha a rendszerinformatikai problémákat kellene megoldani. Sok cégvezető még nem ismerte fel ennek a jelentőségét, de egyre többen látnak rá tisztán arra, hogy ez mennyire fontos.

A Hunet Kft akár 0/24-es felügyeletet is vállal

A szerződés típusától függ, hogy milyen védelmet képes nyújtani a partnercég. Akár 0/24-es felügyeletet is vállalnak, ami azt jelenti, hogy teljes időben vállalják a cég IT karbantartását. Ez különösen fontos akkor, ha műszakos jellegű munkákról lenne szó.

Az átalány adó a komoly partnerek jellemzője

Folyamatosan felügyelni – egy állandó összegért! Ez a legkorrektebb mindkét fél számára, és ennek köszönhető, hogy a rendszergazdák is rendkívül szívesen látják el a cég minden IT karbantartását – akárcsak a Hunet Kft.

Valamennyi kérdéssel kereshetjük őket bátran

Szinte bármilyen kérdéssel fordulhatunk a megnevezett céghez. Akármilyennel! Csupán az fontos, hogy mindig érthetően tudjuk elmondani az igényeinket, kéréseinket, problémáinkat, viszont erre a partnercég is képes lesz. A jó rendszerüzemeltetőt erről ismerhetjük meg: képes egyszerűen, konyhanyelven, közérthetően elmagyarázni, hogy mit kellene jobban csinálni.